Известие

Collapse
No announcement yet.

-HELP- Съединителя ме побърка.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORDANGT
    Първоначално публикувано от Grozdan
    Първоначално публикувано от Stoian_wolf
    приятел наистина са те ограбили...аз също сменях притискател и феродов-сащо на валео ама не на такава цена.Феродовия ми е 52 лв.,притискателния 102 лв.И двата на валео ама лагера го поръчах от SKF-35лв.и аз имах твоя проблем лагера така беше натрил демферите че бяха като цигарена хартия но моя лагер бе6е в мноо лошо састояние- едва се вартеше...
    От къде си езел ВАЛЕО на тези цени?Ако е истина то тогава тия от Т и Н много товатат
    Човека ти е написал:Тоз съединител го продавам от 190 до 210лв
    Къде го казва това???Или аз не мога да чета?
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
      Не е гот да говоря за колеги,ама хвани и си смени майсторите Това ще сложиме,онова ще махнеме и накрая 3-4пъти сваляне на скоростите и пак нищо А парите си вървят и клиента плаща и пак плаща и накрая купува нов за 250лв и пак нестава И кво правиме сега Ще сменяш до като не стане или идваш при МЕН или някой друг колега който знае как се правят нещата и се получава Тоз съединител го продавам от 190 до 210лв и давам гаранция Успех с ремонтите
      Май не можеш да четеш ,това е за колегата "Гроздан"
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Аз питам колегата Stoian_wolf от къде го е взел.Знам че лисан го дава за тези пари.
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

Колеги от Варна и региона, моля препоръчайте качествен съединител комплект, от къде може да се купи и ориентировъчна цена. Малко съм объркан тъй като тук чета за Валео по 210 лв. а на мен ми предлагат същата марка за 420 лв. Има разлика в цената, нали? Става дума разбира се за колата от подписа.
          Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Comment

Първоначално публикувано от pfloyd
            Колеги от Варна и региона, моля препоръчайте качествен съединител комплект, от къде може да се купи и ориентировъчна цена. Малко съм объркан тъй като тук чета за Валео по 210 лв. а на мен ми предлагат същата марка за 420 лв. Има разлика в цената, нали? Става дума разбира се за колата от подписа.
            Пращам по Еконт всякакви части на най добри цени
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Конкретно за моя случай коя е най-добрата цена? Какъв е срока за доставка?
              Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Comment

Working...
              X